Spread the love
طراحی و سخت افزار

شکل ظاهری زدماکس پرو، طراحی مدل قبلی یعنی ZTE Zmax 2 را در ذهن تداعی می کند با این تفاوت که در نمای جدید گوشه های قاب دستگاه کمی گردتر در نظر گرفته شده و تیزی زدماکس ۲ را ندارد. جنس پوشش پشتی این گوشی هوشمند از پلاستیک مات بوده و همچنین فریم اطراف صفحه نمایش نیز پلاستیکی و بسیار محکم ساخته شده که بیشتر نمای فلزی به آن می دهد.

نمای جلویی، پشتی و نمای نزدیک از اسکنر اثر انگشت زدماکس پرو

با وجود سطح مات قاب پشتی هنوز هم تا حدودی اثر انگشت و چربی دست بر روی آن خودنمایی می کند. البته تنها تعداد بسیار اندکی از گوشی های هوشمند موجود در بازار توانایی پنهان کردن این آثار را دارند مشکلی که بایستی آن را تحمل کنیم.

لبه سمت راست ZTE Zmax Pro با سه دکمه سخت افزاری (شامل کلیدهای روشن/خاموش، افزایش و کاهش ولوم) مزین شده که همراه با سه نوع لمسی خازنی موجود در زیر صفحه نمایش تمامی کلیدهای دستگاه را تشکیل می دهند. کناره سمت چپ گوشی تنها درگاه سیم کارت و microSD را به خود می بیند که تا ۱۲۸ گیگابایت را در خود جای می دهد. لبه بالا، جایگاه جک خروجی صدا و شکاف خنثی کننده نویز میکروفون بوده و در لبه مقابل می توان یک درگاه USB-C را مشاهده نمود که پیش از این برای یک گوشی میان رده به کار نرفته بود.

نمای چپ، راست، بالا و پایین Zmax Pro

متاسفانه شارژر همراه Zmax Pro از ویژگی Quick Charge 2.0 پشتیبانی نمی کند به همین ترتیب گوشی نیز با قابلیت شارژ سریع سازگاری ندارد. این گوشی هوشمند باتری ۳۴۰۰ میلی آمپری خود را با ۵ ولت و ۲٫۱A یا ۱۰٫۵ وات شارژ می کند که خیلی هم بد نیست و البته برای باتری بزرگ این فبلت از صفر تا شارژ کامل مدت زمان نسبتا زیادی به طول می انجامد.

این دیوایس هوشمند در ناحیه جلویی، یک صفحه نمایش ۶ اینچی ۱۰۸۰p از نوع LCD با قابلیت تاچ اسکرین را به نمایش می گذارد. در بالای آن بلند گوی مکالمه تلفنی با سه سوراخ بزرگ غیرعادی جلب توجه می کند که در کنار خود دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی، سنسور مجاورت و نور را هم جای می دهد. در زیر مانیتور سه کلید خازنی در نظر گرفته شده که دکمه Home در بین کلیدهای back و recents  قرار دارد. این دو دکمه شکل مبهمی دارند و نمی توان از روی ظاهر به کاربرد آنها پی برد با این حال عملکرد آنها توسط کاربر قابل تغییر می باشد.

در نهایت چشمانمان به جمال دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی مجهز به فلاش LED و اسکنر اثر انگشت بر روی پوشش پشتی دستگاه روشن می شود. اسکنر اثر انگشت نسبت به محیط اطراف کمی تورفتگی دارد که در هنگام لمس کردن یافتن آن را آسان می کند.

دکمه های لمسی خازنی و بلندگوی مخاطب زدماکس پرو

در بخش پایین قاب پشتی زدماکس پرو با اسپیکر آن روبرو می شویم. این ناحیه توسط یک جفت برجستگی مشخص شده که در هنگام قرار گرفتن گوشی بر روی میز از اتصال اسپیکر با سطح صاف جلوگیری کرده و صدای رساتری را به گوش مخاطب منتقل می سازد.

سخت افزار Zmax Pro نیز در میان گوشی های هم رده خود به خوبی جایگاه خود را پیدا می کند. در صورتی که میان افراد مختلف جستجو کنید به سختی می توانید فردی را پیدا کنید که چنین سخت افزاری را با قیمت تنها ۹۹ دلار باور داشته باشد.

ZTE Zmax Pro

البته با چنین کانفیگ مناسبی برای زدماکس پرو می توانید اینترفیس خوبی را هم انتظار داشته باشید که البته اندروید این اسمارت فون اکثر قابلیت های یک گوشی اندرویدی امروزی را در اختیار شما قرار می دهد.

2-رابط کاربری صفحه بعد
صفحه قبل
منبع: gsmarena