Spread the love
کارایی دوربین در نور کم

در میان این چهار محصول دنیای فناوری، ال جی وی ۱۰ بزرگترین روزنه ورودی نور را دارد (f/1.8) در مقابل نکسوس ۶ پی با دیافراگم (f/2.0) پس از بروز رسانی نرم افزار دوربین، تحسین ما را برانگیخت. گلکسی نوت ۵ با اپرچر (f/1.9) نیز هرگز قصد تسلیم در مقابل دیگر رقبا را نداشته و همچنان پا به پای آنها به مبارزه خود ادامه می دهد در این میان میزو پرو ۵ همانطور که پیش از این بیان شد، تمایلی ندارد نمایش فوق العاده ای در محیط های کم نور از خود نشان دهد.

LG V10 به دلیل بهره گیری از سیستم کاهش نویز بعضی از جزئیات تصویر خود را از دست می دهد ولی برخی جزئیات را نکسوس ۶P قادر به نمایش نیست، به خوبی مدیریت می کند. به این نکته توجه کنید که در هنگام عکس برداری از نمای ثابت سرعت شاتر وی ۱۰ تا ۱/۱۱s کاهش یافت که این امر باعث تار شدن تصویر موقع حرکت افراد در مقابل دوربین می گردد.

نکسوس ۶P سرعت شاتر را بطور نسبی تا ۱/۲۰s حفظ می کند و اجازه می دهد تا میزان ISO افزایش یابد که این امر نتیجه ای جز کیفیت بالای تصاویر در بر ندارد با این حال عکسها از گزند تاریکی بیش از حد نقاط سایه دار در امان نیست.

عکس برداشته شده با گلکسی نوت ۵ کاملا نرم به نظر می رسد (ما از میان ۵ عکس که برخی از آنها با اشاره بر روی دکمه فوکوس کمی بزرگنمایی شده بود، بهترین را انتخاب کردیم) و سیستم کاهش نویز مقصر این امر می باشد شما می توانید میزان نویز معینی را در تصاویر دیگر دوربین ها مشاهده نمایید ولی در تصویر نوت ۴ نویزی دیده نمی شود متاسفانه بیشتر جزئیات تصاویر با نویز همراه بوده و در عکس گلکسی نوت ۵ از بین رفته است.

در نهایت با بررسی تصویر میزو پرو ۵ می توان دریافت که روزنه باریک نور ورودی و سیستم کاهش نویز تاثیر خود را بر روی عکس گذاشته و جایی برای رقابت با دیگر حریفان باقی نگذاشته است.

 

Samsung Galaxy Note5
Huawei Nexus 6P
LG V10
Meizu PRO 5
مقام اول:

با وجود اینکه تا حدودی به شرایط محیط بستگی دارد اما در شرایط مناسب می توان عکسهایی با کیفیت عالی توسط LG V10 ثبت نمود.

مقام دوم:

به دلیل سرعت شاتر بالاتر دوربین نکسوس ۶پی سوژه های در حال حرکت را به خوبی ثبت می کند با این حال سیاه شدن نقاط تاریک و سایه دار به کیفیت عکسهای آن لطمه وارد می کند.

مقام سوم:

به گلکسی نوت سامسونگ می رسد. در اینجا دو انتخاب پیش روی کاربر قرار دارد یا از سیستم کاهش نویز استفاده نماید و یا آن را غیر فعال نماید. در حالت اول در بهترین شرایط تنها عکسهایی با کیفیت متوسط را می توان ثبت نمود.

فیلمبرداری با کیفیت ۲۱۶۰p

کارایی فوق العاده عکاسی دوربین ال جی V10 در محیط های کم نور به فیلمبرداری با کیفیت ۲۱۶۰p نیز گسترش یافته و در حالیکه میزان نویز زیادی در تصاویر به چشم می خورد اما با مدیریت مناسب جزئیات مناظر همراه با رنگها به خوبی به تصویر کشیده می شوند.

در چنین شرایطی پردازنده نکسوس ۶p تنها باعث کاهش کیفیت تصاویر شده و رنگها از حالت تعادل خارج می گردند. و با این وجود این تنها زمانیست که کنتراست بیش از حد تصاویر باعث خرابی کامل رنگها نمی شود.

اکنون نوبت به گلکسی نوت ۵ سامسونگ رسیده که در این محیط مقابل چالشی دیگر قرار گیرد و اما نتیجه کار همانند عکاسی با ایجاد تصاویر نرم و فقدان جزئیات دقیق رو به پایان می رود. سیستم کاهش نویز دوربین و پردازش تصاویر به شیوه ای عمل می کند که کیفیت رنگها در مقایسه با نکسوس ۶ پی بهتر است.

با میزو پرو ۵ به سختی می توان در نقطه ای از تصویر فوکوس نمود (برای اینکار مجبور شدیم تا چندین بار بر روی نقاط مختلف نمایشگر تپ کنیم) کیفیت فیلمهای برداشته شده چنگی به دل نمی زند و در واقع نویز فراوان همراه با سیستم فشرده سازی تصاویر علت این امر به شمار می روند.

مقام اول :

دوربین LG V10 با وجود محدودیتها به خوبی از عهده وظیفه خود بر آمده و تصاویر قابل قبولی را با نوردهی و رنگ مناسب در کنار نویز فراوان به نمایش می گذارد.

مقام دوم:

ما این جایگاه را به گلکسی نوت ۵ می دهیم زیرا نکسوس ۶ پی با ایجاد خرابی در رنگها و آسیبی که نقاط تاریک تصاویر از کنتراست نا مناسب دوربین می بینند راه دیگری پیش روی ما قرار نمی دهد.

مقام سوم:

نکسوس ۶P با وجود پروسسور توانا نمی تواند از عهده پردازش تصاویر در جهت ایجاد کنتراست مناسب و رنگهای طبیعی بر آید.

فیلمبرداری با کیفیت ۱۰۸۰

اسمارت دیوایس LG V10 همانند فیلمبرداری با کیفیت ۲۱۶۰p بهترین تعادل نور و رندر رنگها را همراه با کاهش میزان نویز به نمایش گذارد.

با کاهش میزان رزولوشن فیلمبرداری از نرمی تصاویر دوربین گلکسی نوت ۵ نیز کاسته شده و به کیفیت V10 نزدیک می شود ولی باز هم همچنان پشت سر همسایه کره ای خود باقی می ماند.

Huawei Nexus 6P نیز مشکلات قبلی خرابی رنگها و کنتراست نامناسب را تکرار می کند. در نهایت میزو پروی ۵ هم کیفیت قابل قبولی ارائه می دهد هرچند فیلمهای آن بسیار تاریک به نظر می رسند.

مقام اول:

LG V10 با رزولوشنی متفاوت و کیفیت خوب تصاویر با جزئیات و رنگهای مناسب همچنان جلوتر از دیگر رقبای خود قرار دارد.

مقام دوم:

با کاهش رزولوشن تصاویر، سیستم کاهش نویز گلکسی نوت ۵ سامسونگ عملکرد به مراتب بهتری از خود نشان می دهد و حداقل بهم ریختگی رنگها و تاریکی تصویر نکسوس ۶P را به همراه ندارد.

مقام سوم:

به نکسوس ۶P می رسد که همانطور که در بالا ذکر شد با ایجاد کنتراست نامناسب نقاط تاریک تصویر را کاملا سیاه نشان می دهد و رنگها را از بین می برد.

9- نتیجه نهایی صفحه بعد صفحه قبل
منبع : gsmarena.com